Netflix a făcut anunțul: Ce se va întâmpla cu parolele pe care le partajați

Netflix a făcut anunțul în legătură cu ce se va întâmpla cu parolele pe care le partajați începând de la anul. Este vorba despre perceperea unei taxe lunare suplimentare, chiar din ianuarie 2023. 

Compania a precizat că va permite abonaților să creeze conturi secundare, ca parte a efortului său de a „monetiza partajarea contului”.

„Am decis să avem o abordare atentă pentru a monetiza partajarea contului și vom începe să o aplicăm pe scară largă începând cu începutul anului 2023”, a precizat Netflix în cea mai recentă scrisoare către acționari, potrivit Pocketlint.com.

Netflix a făcut anunțul

În iulie anul acesta Netflix a mai făcut un anunț și anume legat de publicitate. A menţionat  că abonamentul fără reclame va fi cel mai accesibil dintre platformele de streaming care nu au publicitate: 15,49 dolari pe lună în America, potrivit Variety.

Reprezentanții Netflix au anunțat și cine va fi partenerul pentru vânzarea publicităţii.

Ne face plăcere să anunţăm că am selectat Microsoft drept partener global pentru vânzări dar şi pentru partea de tehnologie în publicitate„, au anunţat cei de la Netflix, pe pagina oficială a platformei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...