Netflix a făcut anunțul: Ce se va întâmpla cu parolele pe care le partajați

Netflix a făcut anunțul în legătură cu ce se va întâmpla cu parolele pe care le partajați începând de la anul. Este vorba despre perceperea unei taxe lunare suplimentare, chiar din ianuarie 2023. 

Compania a precizat că va permite abonaților să creeze conturi secundare, ca parte a efortului său de a „monetiza partajarea contului”.

„Am decis să avem o abordare atentă pentru a monetiza partajarea contului și vom începe să o aplicăm pe scară largă începând cu începutul anului 2023”, a precizat Netflix în cea mai recentă scrisoare către acționari, potrivit Pocketlint.com.

Netflix a făcut anunțul

În iulie anul acesta Netflix a mai făcut un anunț și anume legat de publicitate. A menţionat  că abonamentul fără reclame va fi cel mai accesibil dintre platformele de streaming care nu au publicitate: 15,49 dolari pe lună în America, potrivit Variety.

Reprezentanții Netflix au anunțat și cine va fi partenerul pentru vânzarea publicităţii.

Ne face plăcere să anunţăm că am selectat Microsoft drept partener global pentru vânzări dar şi pentru partea de tehnologie în publicitate„, au anunţat cei de la Netflix, pe pagina oficială a platformei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...