Netflix a renunță la serialul lui Meghan Markle, soția prințului Harry

Netflix renunţă la „Pearl”, un serial de animaţie creat de ducesa de Sussex. Prin această mișcare, platforma de streaming încearcă să reducă costurile, informează BBC şi Reuters, citate de Agerpres.

Serialul, care a fost anunţat anul trecut, este unul dintre proiectele pe care gigantul de streaming s-a decis să le abandoneze.

Luna trecută, Netflix a raportat o scădere a numărului de abonaţi pentru prima dată în mai bine de 10 ani şi a avertizat că alte câteva milioane ar urma să renunţe la acest serviciu, ducând la o prăbușire a prețului acțiunilor gigantului american de streaming.

Archewell Productions, compania înfiinţată de ducele şi ducesa de Sussex, anunţase anul trecut că Meghan va fi producător executiv al serialului Pearl.

Serialul lui Meghan Markle

Acest serial animat urma să fie dedicat aventurilor unei fetiţe de 12 ani, inspirată de femei influente din istorie.

Pe de altă parte, Netflix a confirmat că va continua să lucreze la o serie de proiecte cu Archewell Productions, inclusiv la un serial documentar intitulat Heart of Invictus.

Serialul se va concentra pe sportivii care concurează la Jocurile Invictus, un eveniment sportiv dedicat militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni şi fondat de prinţul Harry.

Archewell Productions nu a răspuns imediat la o solicitare din partea BBC de a comenta pe marginea acestui subiect.

Netflix a precizat totodată că a decis să nu meargă mai departe cu alte două seriale de animaţie pentru copii, Dino Daycare şi Boons and Curses după ce deja anunțase mai multe anulări și concedieri în cadrul diviziei sale de animație, cea mai afectată de problemele recente ale companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...