„Nici nouă nu ne place de el”. Declarația „pe față” a purtătorului de cuvânt al Kremlinului, despre Boris Johnson

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat: „el (Johnson) nu ne place” și a mai specificat „nici nouă nu ne place de el”!

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat că demisia premierului britanic nu îi îngrijorează prea mult. Kremlinul a declarat joi că premierului britanic Boris Johnson nu îi place Rusia și că nici Moscova nu îl place.

În urmă cu o săptămână, Ministerul rus al Afacerilor Externe a anunțat că a convocat-o la sediul instituției pe ambasadoarea britanică la Moscova, Deborah Bronnert, pentru a protesta față de declarațiile „jignitoare” ale lui Boris Johnson despre Rusia și Vladimir Putin, potrivit The Guardian.
Spre exemplu, în mai anul acesta, Johnson l-a comparat pe Vladimir Putin cu un „crocodil”.
Cum poţi face faţă unui crocodil atunci când acesta deja îţi mănâncă din piciorul stâng?”, a declarat Johnson în cadrul unui interviu acordat Bloomberg, după ce a fost întrebat referitor la posibilitatea de negociere cu preşedintele rus. „Nu poţi avea niciun pic de încredere în tipul ăsta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru...

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era șantajului...