Nicio promisiune a primarului Victor Drăgușin nu a fost finalizată la timp

Autoritățile se laudă de ani buni că reabilitează Casa de Cultură din Alexandria, care arată ca după bombardament de câteva luni. Spunem autoritățile, fiindcă Primăria Alexandria, adică primarul Victor Drăgușin, își arogă meritele la finalizarea unui proiect, dar aruncă vina pe CNI atunci când șantierele sunt întârziate sau stopate.

Au trecut zeci de ani în care lăcașul Culturii din Alexandria nu a fost funcțional pentru cultură și când, în sfârșit, a intrat în modernizare, lucrările s-au oprit după câteva demolări, care fac edificiul să arate ca după război, deși termenul de finalizare era 14 octombrie 2021.

Stadionul din Alexandria trebuia să fie și el gata din 7 februarie 2021. 48.075.291,71 lei au fost luați inițial din bugetul public (finanțare de la Compania Națională de Investiții) pentru construirea unui nou stadion în locul celui vechi, din Alexandria.

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a atribuit firmei bucureştene Euromateria SRL, o firmă cunoscută pentru contractele derulate, dar și pentru contestații. SRL-ul este condus de Mihai Răzvan Gheorghe și are ca obiect de activitate ”lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Construcția se va face în parteneriat cu Pessina Costruzioni S.p.A., S&M Expert Proiect SRL. Lucrările ar fi trebuit să dureze un an și jumătate, oficial.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...