Niciun culoar de evacuare nu este deschis în Ucraina

Nu vor exista coridoare de evacuare pentru civili în Ucraina miercuri, , a declarat vicepremierul ţării, Irina Vereşciuk, într-un comunicat pe contul său de Telegram, relatează CNN.

Culoarele de evacuare sunt inexistente miercuri deoarece trupele ruse au creat un climat periculos de-a lungul rutelor.

Vereşciuk a acuzat trupele ruse pentru crearea unei situaţii periculoase de-a lungul rutelor.

”Din păcate, nu le deschidem astăzi. În regiunea Zaporijie, ocupanţii au blocat autobuzele de evacuare, iar în regiunea Lugansk, ei încalcă încetarea focului”, a precizat oficialul ucrainean pe Telegram.

Vereşciuk a mai spus că forţele ruse ”nu numai că nu ţin cont de normele dreptului internaţional umanitar, dar nici nu îşi pot controla în mod corespunzător oamenii pe teren”.

”Toate acestea creează un asemenea nivel de pericol pe rute, încât suntem forţaţi să ne abţinem de la deschiderea coridoarelor umanitare astăzi”, a subliniat vicepremierul ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...