Niciun vinovat în atentatul cu bombă de la Arad, după doi ani de anchetă. Doar un cerc larg de suspecți

Au trecut doi ani de la atentatul cu bombă din Arad, în urma căruia omul de afaceri Ioan Crișan şi-a pierdut viaţa, și nu există încă nici un vinovat. Doar un cerc larg de suspecţi, inclusiv de cetăţeni străini fugiți din țară, după ce au fost audiate 400 de persoane, potrivit informațiilor făcute publice de către procurori.  

În acest caz, anchetatorii au cerut ajutor inclusiv Ucrainei, Republicii Moldova sau Serbiei, de unde există bănuieli că ar putea să fi fost autorii atentatului. Cel mai probabil, cetățeni străini au părăsit România imediat după deflagrație.

Deși au fost făcute 400 de audieri, 35 de percheziții și 18 expertize, procurorii nu au reușit să numească oficial niciun suspect, iar ancheta se desfășoară în continuare in rem. Au ajuns, însă, la concluzia că în atac a fost folosit un exploziv de mare putere.

Omul de afaceri Ioan Crișan, care deținea una dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est, a murit  la Arad, în data de 29 mai 2021, după ce mașina în care se afla a explodat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...