Nicki Minaj va susține primul concert în România. Unde o vor putea vedea fanii

Publicat: 18 mart. 2024, 14:37, de Cezar Andrei, în Ultimă oră , ? cititori
Nicki Minaj va susține primul concert în România. Unde o vor putea vedea fanii
Nicki Minaj va susține primul concert în România

Superstarul internațional Nicki Minaj va susține primul concert în România. Cântăreața americană va urca pe scena Saga Festival, eveniment ce va avea loc între 5 și 7 iulie la Romaero, București.

Anunțul a fost făcut de organizatorii evenimentului luni, 18 martie, pe rețelele de socializare. Este pentru prima oară când artista de muzică rap, în vârstă de 41 de ani, va concerta în țara noastră, iar fanii au primit cu entuziasm anunțul.

Nicki Minaj, născută la 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie şi muzică, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. 

Și-a făcut debutul în muzică în 2007 cu o serie de mixtape-uri, iar primul album l-a scos în 2010, „Pink Friday”. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.

Citește și: Boala de care suferă cântăreața Beyoncé încă din copilărie

Ulterior și-a consolidat statutul de superstar al muzicii rap prin lansarea a trei albume de studio, cel mai recent fiind ”Queen” în 2018.

Niki Minaj are nu mai puțin de 10 nominalizări la Grammy, dar și numeroase trofee câștigate la American Music Awards și MTV Video Music Awards.

Ce alți artiști au confirmat prezența la Saga Festival 2024

Pe lângă Nicki Minaj, printre artiștii care vor face parte din line-up-ul de anul acesta se numără RAYE, James Hype, Armin Van Buuren, Loreen, Nico Moreno, Artbat și Denis Lloyd.

Cât costă biletele la Saga Festival 2024

Potrivit site-ului sagafestival.com, există mai multe categorii de bilete, iar prețurile variază în funcție de beneficiile oferite, de la 330 de lei, până la 880 de lei.

  • General Acces 3 zile de festival: 522,49 de lei;
  • General Acces 3 zile de festival – Pink Ticket Full Price: 550 de lei;
  • General Acces Under 21 3 zile de festival: 357,50 de lei;
  • General Acces Plus Ticket 3 zile de festival: 605 lei;
  • VIP Ticket 3 zile de festival: 880 de lei.

Organizatorii au pus la vânzare și varianta ediție-limitată „Pink Ticket 3 zile de acces”, în care participanții pot plăti un avans de 49 de lei la comanda biletului, urmând ca restul de 447,24 de lei + taxe să fie plătit până pe 31 mai.