Nicolae Ciucă: Astăzi PNL a dat dovadă de maturitate; vremea luptelor interne a luat sfârşit

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că vremea „luptelor interne” a luat sfârşit în contextul completării echipei de conducere a partidului la Consiliul Naţional, iar liberalii au dat dovadă „de maturitate”.

„Din acest moment, putem să avem o perspectivă asupra a tot ceea ce ne-am propus să realizăm prin promovarea politicilor publice ale PNL în cadrul coaliţiei de guvernare şi consider că este un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în interiorul PNL a luat sfârşit şi, aşa cum acum trei zile, preşedintele ţării, excelenţa sa domnul Klaus Werner Iohannis, a spus la Vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârşit, mă alătur şi spun că, într-adevăr, astăzi, PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit. În această formulă completă, echipa PNL dă dovadă de solidaritate şi dă semnalul muncii în echipă, pentru tot ceea ce poate să însemne angajamentul nostru în slujba românilor”, a afirmat Ciucă, într-o conferinţă de presă, la finalul Consiliului Naţional al PNL.

Potrivit acestuia, prin rezoluţia adoptată în cadrul reuniunii, PNL „va promova întărirea legăturilor cu intelectualii, mediul profesional, mediul academic, societatea civilă”.

„Vom putea să primim mesajul din partea tuturor cetăţenilor români, pentru a avea observaţiile concrete şi reale, pentru a putea să punem laolaltă toate energiile şi expertiza şi să continuăm procesul de modernizare a României”, a transmis Nicolae Ciucă.

El a adăugat că PNL şi-a asumat să fie „promotorul” diasporei. „Am luat decizia ca la nivelul fiecărei filiale a PNL să funcţioneze structuri specializate pentru românii din diaspora. La nivelul Consiliilor judeţene conduse de preşedinţi din PNL vor funcţiona birouri specializate care se vor ocupa de problemele românilor din diaspora”, a menţionat Ciucă.

Europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales, vineri, de Consiliul Naţional al PNL, în funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice, ministrul de Interne, Lucian Bode, în funcţia de secretar general al partidului, iar senatorul Virgil Guran în cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole