Nicolae Ciucă, la Vrancea: Câştigăm Ardealul, câştigăm Moldova, câştigăm Dobrogea

Publicat: 11 mai 2024, 22:42, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Nicolae Ciucă, la Vrancea: Câştigăm Ardealul, câştigăm Moldova, câştigăm Dobrogea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă, la lansarea candidaţilor liberali din Vrancea, că partidul câştigă Ardealul, câştigă Moldova, câştigă Dobrogea şi le-a cerut celor din sală să spună cine va câştiga alegerile.

Șeful liberalilor a mai afirmat că le-a cerut colegilor să rămână într-o campanie pozitivă, pe proiecte, pe obiective. Lansarea candidaţilor PNL s-a finalizat cu sala scandând: ”Ciucă, preşedinte!”, la îndemnul lui Florin Roman.

”Este atât de simplu să facem campanie din postura de liberali, pentru că (..) oamenilor le este uşor să vorbească, pentru că au despre ce, au realizări. Am făcut şi voi face în continuare apel, le voi cere tuturor, să vină să le spună oamenilor foarte simplu, foarte direct, ce au realizat ca să apotă veni în faţa cetăţenilor, să le ceară votul”, a afirmat Ciucă.

El a spus că ”este păcat ca Vrancea să nu poată să îşi folosească întregul potenţial de dezvoltare, ca Vrancea să fie golită de vrâncenii ei care lucrează astăzi în alte ţări, pentru că aici nu s-a reuşit să se realizeze minimum progres de dezvoltare economică, socială”.

”Există la nivelul PNL o cerinţă adresată tuturor liderilor de filială, şi anume aceea de a păstra echilibrul, stabilitatea dar mai ales unitatea filialelor. În oraşul Unirii vorbim despre unitate”, a subliniat Ciucă. Preşedintele PNL a transmis că ”le-a cerut colegilor lui ca niciodată să nu critice, în limita acceptabilă”. ”Câteodată, aici, local, mai există aceste elemente de hârjoneală reciprocă, dar să nu depăşească o anumită limită. Le-am cerut colegilor mei să rămânem într-o campanie pozitivă, pe proiecte, pe obiective”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a mai declarat că reia reţeta câştigătoare pentru alegerile locale, livrată de Florin Roman: ”Câştigăm Ardealul, câştigăm Moldova, câştigăm Dobrogea, spuneţi dvs cine va câştiga alegerile”.

La finalul evenimentului, Florin Roman a revenit la microfon şi a declarat: ”Câştigăm Ardealul, câştigăm Moldova, câştigăm Dobrogea, câştigăm Banatul şi punem un oltean preşedinte. Ciucă, preşedinte”, în aplauzele sălii.