Nicolae Ciucă, lucrat discret de premierul Florin Cîțu

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a provocat ieri un scandal incredibil declanșat, surprinzător, de o persoană apropiată premierului Florin Cîțu prin postarea pe Facebook a unor fotografii în care apărea împreună cu colegii parlamentari din comisiile de apărare a vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Ministrul Nicolae Ciucă, a postat marți seară pe Facebook mai multe fotografii printre care și una în care apar mai multe parole, respectiv de acces la o videoconferință, la un laptop, dar și la o adresă de e-mail.

Fotografia cu pricina a fost ștearsă de ministru în câteva ore, dar a rămas pe rețelele de socializare. 

Între timp, fotografia cu parolele a fost ștearsă, dar mărturie pentru greșeala ministrului stau capturile de ecran și imaginile descărcate de pe pagina oficială a lui Nicolae Ciucă și încărcate din nou pe Facebook de Ana Poenariu de la Rise Project.

Dar, imaginile au fost distribuite de Elena Calistru de la Funcky Citizens, care, ulterior, au început să devină virale.

Însă, ceea ce se știe mai puțin, persoana care a distribuit fotografia cu parolele, Elena Calistru, este prietena și partenera de viață a premierului Florin Cîțu.  Așadar, prietena lui Cîțu a pus umărul la șifonarea imaginii ministrului Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...