Nicolae Ciucă: Vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară astfel încât să putem să avem certificat COVID-19

Premierul Nicolae Ciucă spune că, dacă situaţia o va impune, Guvernul va face apel la Parlament pentru a intra în sesiune extraordinară astfel încât să putem să avem certificat COVID-19.

Premierul Nicoae Ciucă a afirmat, joi seară, că discuţiile despre certificatul verde profesional nu au fost abandonate, toate posibilităţile fiind încă pe masă.

”Dacă situaţia o va impune, vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară şi să adoptăm, fie legea care este acum, cu amendamentele necesare, fie o asumare la nivelul Guvernului, astfel încât să putem să avem certificat COVID-19(…)Fiecare dintre variante este pe masă”, a declarat premierul, joi seară, la TVR 1, referindu-se la certificatul verde profesional. 

Întrebat dacă nu vede asumarea răspunderii ca pe o capcană, astfel încât să fie singurul care decontează această decizie, premierul a afirmat: ”Dacă vom salva cât mai multe vieţi şi din această decizie vor muri cât mai puţini oameni, nu este o capcană pentru mine. Important este să prevaleze siguranţa oamenilor”. 

Nicolae Ciucă a adăugat că discuţiile despre certificatul verde profesional nu au fost niciodată abandonate. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole