Nicușor Dan a anunțat când se vaccinează. Cum explică de ce nu a făcut-o până acum

Publicat: 26 nov. 2021, 14:28, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Nicușor Dan a anunțat când se vaccinează. Cum explică de ce nu a făcut-o până acum
nicusor dan

Primarul general al Bucureștiului se va vaccina în cursul săptămânii viitoare, a transmis vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Trebuie să fac niște niște investigații, le-am făcut. Săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a transmis Dan.

La începutul lunii noiembrie, edilul nu a putut participa la o întâlnire, la sediul Guvernului, din cauză că nu a putut prezenta un certificat verde la intrare și nu i s-a permis accesul.

„Am trecut prin boală. Am spus că mă voi vaccina după ce fac un număr de teste, pe care n-am apucat încă să le fac, pentru că există niște urgențe care sunt mai importante. Mă voi vaccina. Am trecut prin boală, cred că primul test pozitiv a fost în jur de 20  aprilie. Atunci m-am declarat la DSP. Cele șase luni au trecut însă de atunci, nu pot să scot certificatul. Nu mi-am pus problema să obțin certificat verde, viața mea înseamnă să mă trezesc de dimineață și să stau de la 9 la 21 în primărie”, a spus Nicușor Dan, la începutul lunii noiembrie, la Digi24.