Nicușor Dan a dat la pace cu PSD și deja a mușamalizat jaful de la CSM București

Edilul general Nicușor Dan, demonstrează de la zi la zi că Primăria Capitalei este o pălărie prea mare pentru el, dar, în același timp dă dovadă că a mușamalizat o serie de inginerii financiare regizate de fostul primar PSD Gabriela Firea la CSM București condus și acum prietena acesteia Gabriela Szabo.

Informații despre banii publici secretizate de Nicușor Dan de… dragul PSD

PUTEREA a solicitat de mai multe ori primarului general Nicușor Dan să precizeze în baza Legii nr.544/2001 privind accesul la informații de interes public ce sume de bani s-au cheltuit anul trecut de către Clubul Sportiv Municipal (CSM) București condus de Gabriela Szabo, prietena fostului edil PSD Gabriela Firea. 

Dar, edilul general n-a catadicsit să răspundă pe motiv că nu vrea Gabriela Szabo să furnizeze anumite informații publice solicitate de PUTEREA. În schimb, a fost preocupat să își facă un selfie cu fetele de la echipa de handbal de la CSM București, entitate finanțată anual din banii bucureștenilor cu vreo 15.000.000 de euro.

Practic, Nicușor Dan și Gabriela Szabo refuză să facă public sumele cheltuite anual pentru închirierea bazelor sportive (terenuri, săli etc), dar și câți bani s-au risipit pe taxele de transfer achitate către Federația Română de Handbal pentru legitimarea fiecărui handbaliste/handbaliști transferat la CSM București din străinătate.

De asemenea, edilul general și prietena Gabrielei Firea din fruntea clubului finanțat din banii bucureștenilor, care a candidat anul trecut pe lista PSD la Consiliul Județean Ilfov, nu vor să se afle câți bani se cheltuie pentru chiria sediul CSM București din Calea Vitan, nr. 242, etaj 1, Sector 3, București, clădire aflată în ograda edilului Robert Negoiță, finul Gabrielei Firea.

Potrivit informațiilor noastre, edilul Nicușor Dan nu s-a hotărât pe cine să numească în locul Gabrielei Szabo, dar nici nu prea se grăbește că nu vrea să aibă iar scandal cu cei din PSD care au impus-o pe fosta atletă, mai ales că aceasta a bătut pe la ușile PNL și USR.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...