Nicușor Dan: Competiție internațională de gaming, la București, cu premii de 40 de milioane de dolari, din care 16% merg la stat

Arena Naţională va găzdui în luna octombrie cea mai mare competiţie internaţională de sporturi electronice din acest an, cu premii în valoare de 40 milioane de dolari, din care 16% vor merge la bugetul Statului român sub formă de impozite.

Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, potrivit notnews.ro. “Este o competiţie care se va desfăşura aici, pe Arena Naţională, în a doua decadă a lunii octombrie, 12 – 17 octombrie. Este o competiţie care va fi vizionată undeva în jur de 80 de milioane de oameni din întreaga lume. Este o competiţie cu premii de 40 de milioane de dolari, din care 16% merg la bugetul statului român, sub formă de impozite. Pentru comparaţie, premiile de la Wimbledon din acest an sunt de 48 de milioane de dolari. Este evenimentul de sporturi electronice cu cel mai mare premiu din istorie”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat dacă joacă vreun joc electronic, primarul a mărturisit: “Am jucat când aveam 25 de ani, am jucat Tetris, 16 ore pe zi, timp de trei zile. Şi de atunci, gata!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...