Nicușor Dan, despre datoriile administrației: Pare incredibil, dar încă plătim datorii de acum doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis luni un mesaj în care susține că actuala administrație plătește datorii încă din urmă cu doi ani, lăsate de fosta administrație a Bucureștiului.

Conform primarului, se pare că fosta administrație Firea a lăsat datorii bucureștenilor, iar în prezent, actuala administrație trebuie să le plătească.

„Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani”, scrie Nicușor Dan, conform Digi24.

Totuși, acesta asigură că cei care au sume de recuperat, le vor primi în condiții sigure: „Vreau să îi asigur pe toți cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii și lucrări deja executate, că relația noastră cu ei este una corectă. Și așa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea orașului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...