Nicușor Dan: Furnizarea deficitară de apă caldă în Sectorul 2 e vina ELCEN

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat, referitor la furnizarea deficitară a apei calde în Sectorul 2, că a fost vina ELCEN – „o avarie repetată la CET Sud”.

„A fost o avarie la CET Sud. Avem un furnizor, ELCEN, prin cele patru CET-uri şi avem un transportator, Termoenergetica. Ei au fost foarte corecţi, de câte ori a fost vina Termoenergetica şi nu a ELCEN am spus: E vina noastră şi nu a ELCEN. De data asta a fost vina ELCEN-ului. A fost o avarie repetată la CET Sud, nu numai că a fost o avarie, a fost o avarie cu promisiunea de reparare. S-a reparat şi s-a rupt din nou, e vorba despre conductele care ies din CET Sud, de asta a fost întârziat momentul în care am promis noi că dăm apa caldă”, a răspuns Nicuşor Dan unor întrebări ale jurnaliştilor, marţi, cu prilejul participării sale la inaugurarea unei pasarele pietonale ce leagă Sectorul 4 de oraşul Popeşti-Leordeni.

 Motivarea avariei de azi e legată de „parametrii insuficienți pentru furnizarea agentului termic”. Termenul de refacere e azi la prânz, dar e doar o estimare și niciodată nu e sigur cu Termoenergetica.

Lista zonelor și blocurilor afectate o găsiți aici.

Noua avarie vine după ce aproape toată săptămâna trecută peste 1.000 de blocuri din Sectoarele 2 și 3 și câteva zeci din Sectoarele 4, 5 și 6 u fost lipsite de căldură și apă caldă.

Nu e exclus ca furnizarea deficitară să fie o continuare a celei de săptămâna trecută, când o avarie a afectat CET Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...