Nicuşor Dan: În această săptămână va fi deschis centrul de vaccinare drive thru de la Piaţa Constituţiei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că în această săptămână va fi deschis centrul de vaccinare drive thru amenajat la Piaţa Constituţiei.

Nicuşor Dan a declarat, marţi, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că un proiect aflat pe ordinea de zi se referă la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei.

„În şedinţa de azi avem câteva subiecte importante. În primul rând avem centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei. Este o metodă pe care au folosit-o alte ţări cu mare succes: vaccinarea direct din maşină, fără programare. Avem un spaţiu generos la Piaţa Constituţiei şi suntem gata să îl lansăm chiar săptămâna aceasta”, a afirmat Nicuşor Dan.

El a menţionat că un alt proiect care va intra în dezbaterea consilierilor este legat de Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

„Tot în domeniul sănătăţii, Spitalul Grigore Alexandrescu are o finanţare de la Banca Mondială pentru extindere. Noi suntem proprietarul clădirii şi pentru ca corpul din spate să poată să fie demolat şi să fie înlocuit cu un corp nou este nevoie să-l scoatem azi prin hotărâre de Consiliu din domeniul public să îl trecem în domeniul privat al municipiului Bucureşti”, a precizat primarul Capitalei, conform News.ro.

El a mai afirmat că un proiect aflat pe ordinea de zi se referă la transparentizarea informaţiilor despre lucrările care vor avea loc în Bucureşti.

„Avem un proiect care prevede ca orice autorizaţie de construire să aibă postată pe site-ul Primăriei planşele şi informaţiile relevante astfel încât orice persoană care vede panoul de şantier să poată să vină pe siteul primăriei şi să verifice că într-adevăr Primăria a autorizat respectiva lucrare”, a mai anunţat Nicuşor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...