Nicuşor Dan: În loc ca Gabriela Firea să vină în faţa bucureştenilor să explice de ce un sfert dintre ei nu au apă caldă, a inventat o poveste cu copii care au scris preşedintelui Iohannis

Candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, susține că în loc ca primarul general Gabriela Firea să le explice bucureștenilor de ce un sfert dintre ei nu au apă caldă, a inventat o poveste cu copii care au scris președintelui Klaus Iohannis.

Nicuşor Dan a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Gabriela Firea a minţit în legatură cu acest subiect, aşa cum a făcut-o cu mai multe teme.

“E total meschin să foloseşte copiii într-o campanie electorală. O dată în plus am văzut prin reacţia preşedintelui că Gabriela Firea a minţit, aşa cum a minţit şi când a spus că Spitalul Metropolitan o să coste 300 de milioane de euro, când în studiul de fezabilitate el costă un miliard, aşa cum a minţit când a zis că este cu plăţile la zi la Termoenergetica şi bucureştenii nu au apă caldă pentru că tocmai că primăria nu a plătit”, a spus candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei.

El a precizat că acest episod a fost făcut pentru a muta atenţia de la faptul că un sfert dintre bucureşteni nu aveau apă caldă.

“Tot acest episod în opinia mea a fost făcut ca să mute atenţia de la principalul scandal al acelor zile care era faptul că un sfert din Bucureşti nu avea apă caldă. Deci, în loc ca primarul bucureştenilor să vină în faţa bucureştenilor să le explice de ce un sfert dintre ei nu apă caldă, a inventat o poveste cu copii care au scris preşedintelui Iohannis ca să acopere subiectul”, a precizat Nicuşor Dan.

Gabriela Firea susține că mai mulți copii din țară au trimis scrisori președintelui Iohannis pentru a-i explica de ce au nevoie de dublarea alocațiilor. Președintele susține că la Palatul Cotroceni nu au fost trimise astfel de scrisori.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole