Nicușor Dan le cere înțelegere bucureștenilor până în 2024 pentru a termina proiectele demarate

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a reiterat duminică, intenţia de a candida pentru un nou mandat şi a adăugat că bucureştenii ar trebui să aibă răbdare până în 2024, pentru a vedea materializate proiectele pe care le-a demarat cu actuala administraţie.

„Cred eu, bucureştenii să înţeleagă că există o perioadă de maturitate a proiectelor pe care noi le facem cu actuala administraţie şi că un mesaj de a avea răbdare până la finalul mandatului pentru a le vedea materializate. Bineînţeles că, dacă ne uităm la poza de moment şi mai ales la aşteptările pe care bucureştenii le-au avut şi mai ales cei care m-au susţinut, lucrurile pot să pară cumva… întârziate, ca să le spun aşa”, a spue Nicușor Dan.

„Până în 2024 mai trebuie să facem multe din lucrurile de care am vorbit aici. Metroul de suprafaţă în zona de nord ar fi un lucru foarte important, pentru care o să ieşim foarte curând în achiziţie pentru peroane, după ce am făcut studiu de prefezabilitate, chiar de aici o să mă duc la o întâlnire la Guvern pe tema… pentru că avem o colaborare foarte bună cu Ministerul Transporturilor şi cu Consiliul Judeţean Ilfov pe subiectul ăsta”, a completat primarul.

„Deci sunt foarte multe lucruri pe care să le facem noi până în 2024 şi atunci evident că – cum să spun? – feedback-ul pe care ni-l vor da bucureştenii va fi foarte important în decizia fiecăruia dintre noi. Eu evident că-mi doresc să continui, pentru că administraţia publică e pe termen lung, am terminat discuţiile în mai 2021 şi primul tramvai din cele 100 a venit în iulie 2022. Deci administraţia publică e pe termen lung, Bucureştiul este un oraş în care nu s-au făcut lucruri structurale ani de zile şi atunci e nevoie de o continuitate, da”, a precizat Dan, la Prima TV.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole