Nicușor Dan, săgeți către Gabriela Firea: Îi este frică de dezbateri. Strategia ei este să mintă în medii controlate

Nicușor Dan, candidat susținut de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, susține că actualul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, se teme de o dezbatere publică alături de el, iar strategia sa este de „a minți în medii controlate și de a cheltui milioane de euro din banii bucureștenilor pentru propagandă politică”.

„Aşa cum bănuiam, candidatului Firea îi este frică să iasă într-o dezbatere publică alături de mine, în condiţiile în care suntem singurii candidaţi cu şanse de a câştiga alegerile, care se desfăşoară într-un singur tur. Înţeleg că azi (luni – n.r.), în şedinţa CGMB, a respins această dezbatere. Mai înţeleg că prim-vicepreşedintele PSD preferă să mimeze, însă, o dezbatere cu mai mulţi candidaţi, preferaţii săi, la care să cheme angajaţi cu carnet de partid ai STB şi Termoenergetica, să perturbe discuţiile, după modelul Bădulescu şi Florea”, a scris Nicuşor Dan luni pe Facebook.

Nicușor Dan insistă ca Gabriela Firea să participe la o dezbatere publică alături de el

Nicușor Dan a precizat că poate participa la o dezbatere publică alături de Gabriela Firea, organizată oriunde şi la STB şi la Termoenergetica, condiţia fiind să existe o dezbatere unu la unu.

„Nu am o problemă cu locul ales, poate fi oriunde, inclusiv la sediul PSD. Vin oriunde, şi la STB şi la Termoenergetica. Singura condiţie este să fie o dezbatere 1 la 1, care să permită publicului să vadă faţă în faţă singurii candidaţi cu şanse şi soluţiile pe care aceştia le propun bucureştenilor. Cred că este o chestiune de bun simţ, în condiţiile în care alegerile locale nu se organizează în două tururi, iar toate sondajele arată o polarizare puternică a voturilor, între primii doi candidaţi. Practic, ne aflăm într-o situaţie de tur 2”, a completat Dan.

Dan susține că nu se așteaptă ca Firea să accepte să participe la o dezbatere electorală, însă nu se va lăsa până când nu va exista o dezbatere între candidații la Primăria Capitalei.

„Strategia ei este să mintă în medii controlate, în care nu o poate contrazice nimeni şi să arunce milioane de euro din banii bucureştenilor pentru propagandă politică. Voi insista până la final ca această dezbatere, una sau mai multe, să aibă loc. E timpul ca Gabriela Firea să răspundă pentru minciunile repetate cu privire la realizările inexistente din Bucureşti”, a conchis Nicuşor Dan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...