Ninsori abundente în țară. Unde sunt dificile drumurile

Drumarii din centrul ţării acţionează, sâmbătă, cu câteva zeci de utilaje de deszăpezire pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale unde ninge abundent şi viscolit, din judeţele Covasna şi Braşov.

Conform DRDP Braşov, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, secţiile regionalei au acţionat cu aproape 90 de utilaje în toate cele cinci judeţe din aria de competenţă – Braşov, Sibiu, Mureş, Harghita şi Covasna – pentru a răspândi peste 130 de tone de material antiderapant.

În judeţul Covasna, pe DN 10, ninge abundent şi viscolit, zăpada frământată fiind de 1-2 centimetri pe carosabil. Și în judeţul Braşov ninge în toate zonele. C

În judeţul Harghita, în zona localităţilor Praid şi Gheorgheni, carosabilul e acoperit cu zăpadă de 1-2 centimetri. În cursul nopţii trecuie, în aceste zone, precum şi în altele din judeţul Harghita, pe DN 11B, DN 12, DN 12A, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C şi DN 15, Secţia de Drumuri Naţionale din Miercurea Ciuc a intervenit cu 20 de autoutilaje, care au împrăştiat aproape 90 de tone de material antiderapant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...