Noi atacuri cu rachete în Zaporojie, cel puțin un mort și doi răniți

Rușii au lansat un nou atac cu rachete asupra regiunii Zaporojie, cunoscută pentru că pe teritoriul ei se află cea mai mare centrală nucleară din estul Europei. Conform oficialilor ucraineni, a fost distrusă infrastructura și există cel puțin un mort și doi răniți.

„În jurul orei 19:15, inamicul a lovit orașul Zaporozhye. În total au fost trase 5 rachete. Infrastructura din districtul Shevchenkivskyi al centrului regional a suferit distrugeri. A fost un incendiu. O femeie rănită este cunoscută în prezent”, a transmis șeful regiunii Zaporojie, Oleksandr Starukh, pe Telegram.

Primarul interimar al Zaporojie, Anatoli Kurtev, a declarat că rușii au lansat atacuri cu rachete asupra unei instalații de infrastructură și a unei benzinării situate în districtul Șevcivskii.

„Există, de asemenea, informații despre bombardamente în suburbiile Zaporojie. Informațiile necesită clarificări suplimentare”, a spus el.

Kurtev a declarat ulterior că o persoană a fost ucisă și alte două rănite în bombardamentele de vineri.

„O femeie a murit în drum spre spital, din cauza rănilor suferite. Alte două persoane sunt internate și primesc îngrijiri medicale în spital, cu plăgi de șrapnel”, a scris el.

Vineri seară, apărarea aeriană a doborât o rachetă rusească deasupra satului Domanivka din regiunea Mykolaiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...