Noi detalii din cazul asasinatului de la Arad: Explozibilul a fost montat în mașina omului de afaceri

Ministrul de Interne Lucian Bode vine cu noi detalii din cazul asasinatului de la Arad. Se pare că dispozitivul a fost montat în interiorul maşinii omului de afaceri Ioan Crişan.

Un asasinat cu bombă a avut loc pe 29 mai, în parcarea unui supermarket din Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan a murit după ce i-a explodat maşina.

Bode a spus, vineri, că volumul de muncă în ancheta privind asasinatul de la Arad este uriaș„, iar anchetatorii „fac eforturi pentru ca persoanele responsabile să fie aduse în faţa justiţiei”, scrie News.ro.

„Dispozitivul a fost montat în maşină, ceea ce arată un mod de operare diferit faţă de alte moduri în care dispozitivele au fost montate în exteriorul maşinii. Mi-am exprimat supărarea că nu am reuşit să dejucăm acest atentat. Acum vedem că vorbim de un mod de operare diferit. Un anumit sector, zonă infracţională acţionează într-un fel, montează aceste dispozitive în exterior şi într-o anumită zonă se operează aşa ca la Arad. Pe măsură ce cercetăm, limităm spectrul de analiză. Parchetul General coordonează foarte bine această anchetă”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul de Interne a precizat că familia omului de afaceri este monitorizată de structurile MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...