Noi măsuri introduse de WhatsApp. Despre ce este vorba

WhatsApp a decis sa aplice o nouă masură pentru platforma de mesagerie si utilizatorii din întreaga lume, iar impactul va fi resimțit de milioane de persoane.

WhatsApp a început să extinda procesul de testare al sistemului care ne permite să folosim același cont din platformă pe mai multe dispozitive, sau în platforma online, iar acum a fost luata decizia de a continua expansiunea.

WhatsApp vrea ca un număr cât mai mare de persoane să poată avea acces la aceasta platformă nouă, dar în același timp, vrea ca atunci când va decide să o lanseze, să o facă fara vreo problemă majoră.

În această idee, WhatsApp extinde la milioane de oameni, dintre cei peste 2 miliarde care folosesc platforma, posibilitatea de a testa această nouă platforma de conectare a conturilor pe mai multe dispozitive, totul în ideea de a descoperi din timp orice fel de probleme.

WhatsApp oferă posibilitatea de a testa acest sistem atât de pe iPhone, cât și de pe Android, astfel că oricine primește invitația de a-l testa, o poate face fără vreo restricție din partea platformei.

WhatsApp anunță și alte schimbări importante, pregătite pentru lansare în următoarele luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...