Noi numiri de secretari de stat la Transporturi, Muncă și Justiție

Prim-ministrul Florin Câțu a făcut încă trei numiri de secretari de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, la Ministerul Muncii și Protecției Sociale și la Ministerul Justiției.

La Transporturi a fost numit Gabor Sandor decizia a prim-ministrului fiind publicată, vineri, în Monitorul Oficial. Premierul a decis tot vineri eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a lui Nicolae Ivăşchescu.

La Ministrul Muncii a fost numit Peter-Janos Makkai, iar Alin Dan Ignat a fost eliberat din funcție tot printr-o decizie luată ieri.

Radu Răzvan Horaţiu a fost numit în funcţia de secretar general al Ministerului Justiţiei, dar numai pentru o perioadă de şase luni. Elena Petraşcu a fost eliberată din funcţia de secretar general al Ministerului Justiţiei şi numită inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...