Noi tergiversări în calea votării moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Reacția USR-PLUS

Reprezentanții USR-PLUS au transmis solicitări către președinții Camerei Deputaților și Senatului pentru a se organiza un plen reunit în vederea dezbaterii și votării moțiunii de cenzură, citite joia trecută, în Parlament.

Am făcut astăzi o solicitare, către președinții celor două Camere ale Parlamentului, de convocare a unui plen reunit, am făcut o notificare și joi, în plenul Parlamentului, când s-a citit moțiunea de cenzură. Moțiunea este în linie dreaptă, trebuie dezbătută și votată, nu înțeleg de ce se mai amână. Mă așteptam ca președinții să facă convocarea, deja, așa cum au făcut-o, săptămâna trecută, pentru citirea moțiunii. Între timp s-a întâmplat ceva și lucrurile nu mai merg cu aceeași viteză”, a declarat marți Ionuț Moșteanu, liderul grupului parlamentar USR-PLUS din Camera Deputaților.

Conform acestuia, și colega sa de Alianță, Anca Dragu, președinte al Senatului, i-a transmis încă de luni o astfel de solicitare lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților.

În contextul în care Ludovic Orban nu va fi prezent la dezbaterile din plen, de marți, Moșteanu recunoaște că nu va exista un plen reunit pentru dezbaterea moțiunii în această zi, existând însă posibilitatea unei convocări pentru zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...