Noua melodie a cântăreței care a slăbit până la a fi de nerecunoscut (VIDEO)

Solista Adele revine în forță, după o pauză de șase ani, în care a ținut în suspans toată planeta. Cântăreața lansează un nou album, iar fanii sunt surprinși din nou de surprizele artistei. Aceasta după ce Adele a slăbit până la a fi de nerecunoscut.

Adele le-a prezentat deja fanilor un teaser din noua melodie port-drapel a albumului, cu care se prevede deja spargerea topurilor. Potrivit specialiștilor în domniu, după reacția fanilor e clar că va fi un nou hit. Video-ul de 20 de secunde a strâns aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, Instagram, Twitter si Facebook. Melodia se numește „Easy on me” și va fi lansată pe 15 octombrie.

Zvonurile despre un nou album au fost lansate de ceva timp după ce numărul 30 a apărut pe panourile publicitare din orașe din întreaga lume la începutul acestei luni. Și, deși nu s-a confirmat încă faptul că Adele se află în spatele lor, mulți cred că este un indiciu că noua piesă a cântăreței se va intitula 30.

I-a îndrumat pe cei 40,1 milioane de urmăritori

Dacă este adevărat, acest lucru ar însemna că Adele continuă să își numească albumele după vârsta la care le-a scris, cu 19 în 2009, 21 în 2011 și 25 în 2015. La începutul acesei săptămâni, Adele și-a actualizat conturile de pe rețelele de socializare cu un model blurat de culoare turcoaz. De asemenea, ea i-a îndrumat pe cei 40,1 milioane de urmăritori de pe Instagram către un link de înscriere pe site-ul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...