Noua metodă de chiul care a apărut printre angajații din România

O nouă metodă de chiul a apărut printre angajații din România în timpul pandemiei. Astfel, apoape un sfert (23 %) dintre ei s-au prefăcut că laptopul sau calculatorul lor instalează actualizări de software!

Tocmai așa s-au gândit să argumenteze de ce nu pot să participe la şedinţele online. De asemenea, peste o treime (37%) au afirmat că au întârziat la o astfel de şedinţă virtuală din cauza actualizărilor de software, arată un studiu marca Kaspersky.

Timp pierdut deliberat

Mai mult, unii angajaţi consideră că timpul de oprire dispozitivului este o oportunitate de a mai amâna puţin lucrurile pe care le au de făcut. De asemenea, 23% dintre respondenţii din România recunoscând că au instalat actualizări pentru a pierde în mod deliberat timpul la locul de muncă.

Cu toate acestea, în general, angajaţilor nu le place ca munca lor să fie întreruptă. În acest sens, 65% din totalul persoanelor chestionate la nivel global (67% în România) au declarat că îşi doresc actualizări în afara programului de lucru pentru a-şi menţine productivitatea.

Pentru a face programarea actualizărilor convenabilă angajaţilor şi administratorilor IT, Kaspersky recomandă departamentelor IT: să planifice actualizările mai aproape de sfârşitul zilei de lucru, când dispozitivele sunt încă pornite şi pot descărca actualizările necesare, dar activitatea angajaţilor este de obicei mai redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...