Nouă metodă de furt: Hoții se deghizează în polițiști și intră în casele oamenilor pentru a face „percheziții”

Protagoniști sunt membrii unei grupări din Brașov care se dădeau drept polițiști și simulau o percheziție pentru a intra în casele victimelor. Odată intrați în case, tâlharii îi amenințau pe locatari și furau cam orice: bani, bijuterii și obiecte de artă.

11 percheziții au loc în acest caz în Ilfov şi Călăraşi.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează 11 percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la persoane bănuite de de tâlhărie calificată”, potrivit unui comunicat al IGPR.

Hoții care se dădeau drept polițiști au reușit să fure de la victime aproximativ 90.000 de euro şi bijuterii în valoare de 10.000 de euro.

Poliţiştii pun în aplicare 17 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la Poliţie, în vederea audierii. Acţiunea urmăreşte identificarea şi ridicarea mijloacelor de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea situaţiei de fapt”, scrie în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...