Nouă persoane care se aflau într-o singură mașină au fost rănite într-un accident la Mediaș

Nouă persoane, dintre care patru copii, toate aflându-se într-o singură maşină, au fost rănite marţi seara, după ce autovehiculul a intrat într-un cap de pod în municipiul Mediaş, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi în această seară la un autoaccident în Piaţa Andrei Şaguna din Mediaş. Din evenimentul rutier au rezultat 9 victime dintre care 4 minori. O persoană de sex masculin (şoferul) de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conştient şi cooperant. La faţa locului au fost evaluate medical şi s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori (3 minori şi 1 bebeluş de câteva luni) şi 5 adulţi (2 femei şi 3 bărbaţi). Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaş, conştiente şi policontuzionate. Dintre aceştia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur”, a arătat ISU Sibiu.

Şoferul, un bărbat străin, a intrat cu maşina în capul de pod, însă poliţiştii nu ştiu deocamdată împrejurările în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...