Noua stagiune a Teatrului Nottara va debuta pe 1 septembrie

Teatrul Nottara din Capitală a programat primele 30 de reprezentaţii din noua stagiune, care va începe pe 1 septembrie.

Pe cele două scene ale teatrului vor putea fi văzute producţii proprii şi spectacole realizate în mediul independent, pe care Teatrul Nottara îl susţine constant.

Din trupa teatrului fac parte actorii consacraţi Catrinel Dumitrescu, Victoria Cociaş, Alexandru Repan, Emil Boroghină şi Ion Haiduc şi artişti emergenţi, ca Diana Roman, Kira Hagi şi Rareş Andrici.

„Începem stagiunea în forţă, aşa cum se aşteaptă publicul nostru şi cum ne obligă prea lunga pauză la care ne-a condamnat pandemia. Atât între producţiile realizate de Nottara, cât şi în programul independenţilor, se află spectacole excepţionale, în care se râde, se plânge, se trăieşte, se învaţă valoarea fiecărui minut investit în noi înşine şi în cei pe care îi iubim şi pe care ni-i dorim mereu aproape. Iar cele 30 de spectacole din septembrie sunt doar încălzirea pentru luna octombrie în care pregătim alte surprize, foarte plăcute sperăm noi. Nottara pregăteşte o toamnă foarte rodnică pentru iubitorii de teatru”, a spus Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara.

Programul poate fi consultat pe nottara.ro de unde pot fi cumpărate şi biletele pentru reprezentaţii, precum şi de la agenţia teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...