Noul avocat al lui Britney Spears a depus solicitarea de înlăturare a tatălui ei din rolul de tutore

Noul avocat al lui Britney Spears a depus luni o solicitare de înlăturare a tatălui ei, Jamie Spears, din rolul de tutore şi o nouă mărturie potrivit căreia echipa medicală a cântăreţei recomandă acest lucru pentru bunăstarea ei emoţională, relatează NBC.

Co-tutorele Jodi Montgomery a depus mărturie că ea şi echipa medicală a lui Britney Spears sunt de acord că înlăturarea tatălui este esenţială pentru sănătatea mintală a cântăreţei.

Mathew Rosengart, fost procuror federal, angajat în echipa lui Britney Spears pe 14 iulie, a declarat Curţii că a intenţionat să depună solicitarea după ce a fost aprobat să preia cazul ei. James (“Jamie”) Spears a fost acuzat de fiica lui la tribunal că a făcut abuz de putere şi că i-a distrus viaţa prin tutelă.

În cererea depusă luni a fost cerută înlocuirea lui cu Jason Rubin, contabil. În document se arată că numirea lui nu elimină dreptul lui Britney Spears de a căuta să încheie tutela. 

Echipa de avocaţi a lui Jamie Spears a negat în repetate rânduri acuzaţiile aduse.

Cererea de înlăturare a lui include şi o declaraţie de susţinere făcută de mama cântăreţei, Lynne Spears. Ea a spus că relaţia tatălui cu fiica a fost redusă de ameninţări şi constrângeri la nimic mai mult decât „teamă şi ură”.

Un astfel de control este epuizant şi groaznic, precum viaţa în custodie”, a mai spus Lynne Spears, potrivit news.ro.

Solicitările de înlăturare a lui Jamie Spears şi de înlocuire a lui cu Rubin sunt programate să fie analizate pe 29 septembrie, când judecătoarea Brenda Penny este aşteptat să soluţioneze o cerere pentru costuri suplimentare de asigurări făcută de co-tutorele Montgomery.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...