Noul șef al CJ Botoșani, Valeriu Eftimie, calcă serios pe urmele baronului Iulian Dumitrescu- Lamborghini

Publicat: 06 iul. 2024, 09:27, de Ion Teleanu, în POLITICĂ , ? cititori
Noul șef al CJ Botoșani, Valeriu Eftimie, calcă serios pe urmele baronului Iulian Dumitrescu- Lamborghini

Omul de afaceri liberal Valeriu Eftimie a câștigat surprinzător șefia Consiliului Județean Botoșani la alegerile din 9 iunie 2024, însă a făcut câteva mutări care i-au lăsat mască pe membrii de partid, și numai, fiind deja comparat cu baronul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu-Lamborghini.

Omul de afaceri PNL Valeriu Eftimie, care este și patronul echipei de fotbal FC Botoșani, a câștigat cu 200 de voturi în fața candidatului PSD alegerile pentru conducerea Consiliului Județean Botoșani. Dar, în loc să mulțumească la o masă tovărășească celor care l-au ajutat în campania electorală, Valeriu Eftimie a plecat la Campionatul European de Fotbal din Germania, iar acum se află cu echipa de fotbal FC Botoșani prin Austria.

Însă, ceea ce i-a revoltat pe cei din Botoșani este faptul că Valeriu Eftimie n-a catadicsit să meargă să-și ridice dovada că a fost ales președinte al Consiliului Județean Botoșani, ci a trimis pe cineva din anturajul său. Prin aceste manevre, noul șef al CJ Botoșani, Valeriu Eftimie, calcă deja serios pe urmele baronul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu-Lamborghini, care timp de aproape patru ani a fost musafir prin Consiliul Județean Prahova.