Un bărbat din Botoșani nu a fost mulțumit de serviciile oferite de o prostituată și a sunat la 112

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a se plânge că este nemulțumit de serviciile unei prostituatie, scrie Monitorul de Botoșani.

Polițiștii au mers la adresa indicată și au amendat ambele persoane.
Bărbatul s-a întors recent în România, după ce a muncit peste hotare. Acesta a închiriat o cameră la o pensiune din Botoșani, unde a plătit 1000 de euro pentru cazare și pentru serviciile oferite de două prostituate.

Totul s-a întâmplat într-o noapte de sâmbătă, iar în dimineața zilei de duminică bărbatul a sunat la 112 și a spus polițiștilor că nu este mulțumit de prestația uneia dintre femei și a încercat să-i ofere mai puțini bani.

Echipajul de poliție a ajuns la locație, iar bărbatul a fost sancționat pentru apelare abuzivă a serviciului unic de apeluri de urgență. De asemena, a fost amendată și una dintre prostituate pentru practicarea raporturilor sexuale în vederea obținerii foloaselor materiale.

Bărbatul a primit o amendă de 3000 de lei, iar femeia o amendă de 1500 de lei, conform Deliei Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...