„Nu am respectat obiceiurile”: Cleopatra Stratan dă din casă secrete (VIDEO)

Cleopatra Stratan și-a obișnuit publicul, mai ales cel de Insta, cu sinceritatea debordantă. Ea „a dat din casă” secrete și a dezvăluit, alături de soțiul ei, Edward Sanda, cum arată viața lor, la aproape un an de căsătorie. 

Cântăreața Cleopatra Stratan, fiica celebrului solist Pavel Stratan, a îmbrăcat rochia de mireasă la doar 18 ani, însă solistei și soțului ei, Edward Sanda, și el cântăreț, le merge bine împreună.

Moderni, aceștia nu și-au schimbat numele odată cu căsătoria, ci fiecare a rămas așa cum era deja cunoscut public. „Am rămas Stratan. I-am zis tu rămâi așa, eu rămân așa. Ăsta e ultimul lucru care trebuie să conteze”, a spus ea la PROFM. Când vor avea copil, cei doi s-au gândit deja să-l numească cu un singur prenume și ambele lor nume de familie.

E cicălitoare

„Cum nu am respectat unele obiceiuri, nu am respectat nici asta. Nu am avut nași, așa am hotărât noi”, a spus și Edward în legătură cu numele și cu tradițiile de care s-au lipsit la cununia lor.

Cleopatra a recunoscut că e cicălitoarea cuplului și că dă comenzi prin casă, dar și cea care se ocupă de vacanțe și de tot ce înseamnă organizarea escapadelor în doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...