Nu au ținut cont de reguli și au fost AMENDAȚI. Sancțiuni usturătoare după ce un restaurant din Azuga a servit mai mulți clienți

Polițiștii din Prahova au aplicat o amendă de 5 000 de lei unui restaurant din stațiunea montană Azuga de pe Valea Prahovei.

În urma unui control au fost găsite nouă persoane care consumau alcool şi mâncare într-un spaţiu închis. Conform prevederilor în vigoare, clienților le este interzis accesul în interiorul restaurantelor.  

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Azuga au depistat 9 persoane care consumau produse alimentare şi băuturi alcoolice şi nealcoolice în spaţiul comun de servire a mesei din interiorul unui restaurant din localitate, deşi această activitate este suspendată conform prevederilor legale în vigoare, motiv pentru care operatorul economic a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amendă în valoare de 5.000 de lei”, informează Poliţia Judeţeană Prahova într-un comunicat remis duminică seară. 

 Echipele de control din judeţul Prahova au aplicat, duminică, aproape 100 de astfel de amenzi.

În total 116 societăţi comerciale au fost controlate, duminică, fiind aplicate în total 97 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de peste 30.900 de lei, conform datelor Poliţiei judeţeane Prahova.

Dintre acestea, 49 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, una pentru organizarea de activităţi în spaţiul public/privat/închis pentru care au fost instituite restricţii ori interdicţii, şase de natură economică şi 41 pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...