Nu e Covid: Bill Clinton a fost internat la terapie intensivă

Publicat: 15 oct. 2021, 12:30, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
Nu e Covid: Bill Clinton a fost internat la terapie intensivă
Clinton

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost internat în spital, într-o secție de terapie intensivă. Clinton primește tratament pentru o infecţie identificată în sânge.

Problema medicală nu are legătură cu Covid, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul său de cuvânt. Spitalizarea a avut loc în California, la centrul medical Irvin. Clinton este în recuperare şi are o stare generală bună, notează CNN. „Se reface, este într-o dispoziţie bună şi extrem de recunoscător medicilor, infirmierilor şi personalului care i-a oferit excelente îngrijiri„, a spus Angel Urena, purtătorul de cuvânt al lui Bill Clinton, într-un comunicat pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt a publicat de asemenea un comunicat al medicilor lui Bill Clinton, în care se precizează că acesta a fost spitalizat „pentru a fi monitorizat îndeaproape” şi că i s-au administrat intravenos antibiotice. Clinton „rămâne la spital pentru o monitorizare constantă”, adaugă comunicatul medicilor, făcând referire la o infecţie de sânge.