Nu e doar o simplă casă: Cât cere Tom Cruise pe cabana sa

Tom Cruise a decis să își vândă una din proprietațile pe care le deține într-o zonă montană, potrivit presei americane.

Actorul încearcă să-și vândă ferma de 320 de acri din Telluride, Colorado. Suma este una fabuloasă: actorul cere nici mai mult nici mai puțin decât 39,5 milioane de dolari, potrivit Telluride Sotheby’s International Realty.

Proprietatea închisă are o alee lungă de un kilometru care duce la casa principală de 10.000 de metri pătrați. Are patru dormitoare și o casă de oaspeți de 1.512 de metri pătrați. Casa de oaspeți are la rândul ei cu trei dormitoare, care se află deasupra unei escarpe acoperite de aspen, cu vedere panoramică la peisaj montan.

Cum arată proprietatea

Să nu vă închipuiți că această cabană este chiar…o simplă cabană. Are o întreagă istorie pe tărâmul hollywoodian. Conform Top Ten Deals imobiliare, cabana este locul în care actorul și-a petrecut o mare parte din căsnicia cu Katie Holmes.

De asemenea, în această cabană i-a acordat Cruise un recent interviu lui Oprah, ca o continuare a memorabilului lor interviu din 2005. Dacă vă întrebați dacă aceasta este singura propretate a lui Tom, răspunsul este negativ. Actorul mai deține case în Beverly Hills și Clearwater, Florida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole