„Nu e pe gustul meu”: Reprezentantul nostru la Eurovision, despre melodia Ucrainei

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a fost invitat la un post de radio, unde a vorbit despre experiența lui legată de concursul muzical la care a participat. Artistul și-a spus și părerea despre piesa Ucrainei.

WRS a povestit despre experiența pe care a avut-o la Torino. În marea finală de la Eurovision 2022, care a avut loc pe 14 mai, piesa „Llamame” a fost pe locul 18 din 24. Reprezentantul României la Eurovosivion 2022 a fost întrebat dacă el consideră melodia trupei Kalush Orchestra mai bună decât cea pe care a cântat-o el.

Cântărețul a fost sincer și a recunoscut că piesa Ucrainei nu a fost pe placul său, însă se aștepta la un astfel de rezultat. WRS crede că România trebuia să ocupe un alt loc în clasamentul final. „E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a spus WRS la Kiss FM.

„Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Au făcut ei ceva”

El a fost uimit de succesul pe care l-a avut în toată această perioadă și că melodia „Llamame” a fost ascultată și la nivel internațional. „Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”, a mai spus WRS.

Legat de controversele apărute după Eurovision 2022, artistul nu a vrut să comenteze prea mult pe baza acestui subiect și a răspuns simplu: „Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Au făcut ei ceva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole