Numărul de telefon și datele de contact la Ryanair pentru relații cu clienții

A început perioada vacanțelor și mulți ne interesăm de bilete de avion, de zboruri, de hoteluri. Ai bilete de avion cumpărate de la Ryanair și ai nevoie să dai telefon sau să contactezi Ryanair? Acest articol s-ar putea să te ajute.

Numărul de telefon pentru relații cu clienții de la Ryanair este +448712460002. Pentru a putea vorbi cu operatorii la numărul de telefon de contact al Ryanair, va trebui să știți engleză, cât de cât.

În cazul în care nu doriți să sunați la numărul de contact Ryanair, puteți să scrieție pe chat la Ryanair, direct pe site-ul companiei aeriene.

Programul de call center al Ryanair este de 24/7.

Totodată, mai aveți posibilitatea de contact Ryanair și pe pagina de Facebook sau pe Twitter. Pe site la Ryanair găsiți, de asemenea, un formular de contact unde puteți contacta Ryanaie dacă doriți să modificați zborul sau datele de pe biletele de avion la Ryanair. Ryanair nu are număr de WhatsApp.

 

19 COMENTARII

  1. Bună ziua! Cum pot modifica destinatia pe bilet, di greseala am setat destinatia incorecta, ce pot sa fac?Sa va explic, am luat București Genova si eu trebuia sa cumpar Genova – București, cum pot modifica biletul, unde trebuie sa sun? Va multumesc!

  2. Bună ziua, am întâmpinat o problema la ckeck-in online la completarea datei de naștere a copilului …îmi arata doar pana în anul 2006 și ea este născută în 2011 …nu am output sa fac și la aeroport nu am primit nici o informație decât aproape de deschidere la ghișeu unde a trebuit sa plătesc 55 € plus locul 9€ din cauza asta…am fost sfătuiți de dona de la ghișeu sa fac o reclamatie pe site…ce trebuie sa mai fac sa îmi primesc banii înapoi???

  3. Buna Ziua am incercat sa cumpar pe internet bilet ptr mama pe numele de Moncea Maria ptr perioada 23 Noembrie Doar dus Bucuresti – Madrid si inca Nu am primit biletul pe coreo electronic. Multumesc frumos

  4. Buna ziua am cumparat bilete pt data de 21.12.2022,am biletele pentru trei persoane nu reusesc sa fac check-in,compania aeriana Ryanair nu mia trimis nici un email care sa ma ajute….intrebare a mea este care este numarul de rezervare pentru a ma lasa sa intru mai departe

  5. Bună ziua! Am cumpărat 2 bilete către Dublin online , am complectat formularul respectiv, am.platit biletele dar nu mi a fost cerut mailul. Cum voi primi biletele dacă nu au nici o adresa de mail. …am nr de telefon doar.
    Va mulțumesc

  6. Buna ziua! Aș dori să schimb adresa de email din aplicația e.Dreams. Am cumpărat bilete ieri și nu știu de ce mi s-a salvat o adresa veche pe care nu o mai folosesc. Și trebuie să primesc de la ei confirmare. Cum sa procedez?

  7. Buna ziua.Eu si sotul meu am rezervat bilet din decembrie pentru destinatia Sibiu- Venetia dus-intors.Acum as dori sa il luam si pe fiul nostru de 9 ani,dar ma obliga sa iau inca un bilet pt adult insotitor.Cum sa procedez,ca noi avem bilet deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Tichete sociale 250 lei: Cum poate fi verificată suma care este...

Utilizarea tichetelor sociale de 250 lei a scos la iveală tot felul de probleme, printre care se numără și faptul că de multe ori...

Teodorovici: Cutremurele din Gorj au fost provocate de OMV (VIDEO)

Eugen Orlando Teodorovici face afirmații cutremurătoare: cutremurele din Gorj nu au cauze naturale, ci au fost provocate de către exploatările de gaze făcute de...