Numărul ucrainenilor care vin în România a scăzut în ultimele 24 de ore

Poliţia de Frontieră anunţă joi dimineaţă că aproape 9.000 de cetăţeni ucraineni au intrat în ţară miercuri, în scădere cu 4,1 % faţă de ziua precedentă.

„În data de 23.03.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 54.217 de persoane, dintre care 8.910 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 4,1% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.855 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 5,4%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.692 cetăţeni ucraineni (scădere cu 17,9%)”, transmite Poliţia de Frontieră.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 23.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 527.553 cetăţeni ucraineni.

În prezent, controlul de frontieră la intrarea în România  prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români pana la capacitate maximă, precizează Poliţia de Frontieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...