Nuntă la Nisa: Cu cine s-a căsătorit Denisa din trupa „Bambi”

Denisa Tănase de la Bambi s-a căsătorit cu omul de afaceri Mircea Brânzei, în cadrul unei ceremonii restrânse, dar fastuoasă, organizată la Nisa, pe Riviera Franceză. 

Povestea de iubire dintre Denisa Tănase și Mircea Brânzei a început în 2007, deși au fost mereu discreți cu viața lor amoroasă. Din weekend-ul trecut au devenit soț și soție, și au ales o locație superbă, cu vedere la Marea Mediterană, unde să își unească destinele. Invitații au luat masa pe terasa hotelului, bucurându-se de o priveliște de vis. 

Denisa a ales o rochie din satin, cu umerii goi și cu o trenă lungă, iar mirele a purtat un costum clasic negru cu papion. 

Cealaltă jumătate a trupei Bambi, Raluca Tănase, a fost domnișoara de onoare a surorii ei.Denisa de la Bambi era o tânără timidă care cânta alături de sora sa, Raluca Tănase, încă din copilărie. Au format trupa Bambi şi, chiar şi acum, în unele ocazii, susţin concerte împreună. Iată că anii au trecut, iar ele s-au transformat atât din punct de vedere profesional, personal, dar şi fizic. Au vrut să arate din ce în ce mai bine şi au apelat la ajutorul unui medic estetician. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...