Nuntă pe plajă în România. Ce buget trebuie să pui la bătaie

Dacă vrei să ai parte de o nuntă specială o poți organiza cu succes pe litoralul românesc, doar că trebuie să programezi nunta încă de pe acum, dacă vrei să o faci la vară. O nuntă pe plajă în România va fi cu siguranță demnă de păstrat pentru totdeauna în albumul de amintiri ale familiei.

Nuntă pe plajă pe litoralul românesc

  Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața membrilor cuplului. Startul în noua viață de familie pornește din ziua respectivă, iar din acest motiv, evenimentul trebuie să fie la înălțime. În ultimii ani, tot mai multe cupluri aleg să își organizeze nunta pe plajă.

Chiar dacă evenimentul implică puțin mai mult stres și eventuale costuri mai mari, cu siguranță acesta va fi unul memorabil.

Unde poți face nunta pe litoralul românesc

Dacă ai visat vreodată să spui marele „Da” în bătaia brizei mării, pe o plajă de pe litoralul Mării Negre, acest lucru poate fi la un pas de a fi realizat. Tot mai multe locații de lux de pe litoral sunt dispuse să organizeze nunți de poveste pentru doritori. Pentru un eveniment atât de special va fi însă nevoie să depui destul de mult efort în ceea ce privește organizarea. În acest sens, cel mai probabil un organizator de evenimente îți va fi de mare ajutor.

Locațiile de pe litoral unde poți organiza nunți spectaculoase

Nuntă pe plajă Hacienda de mare

Olimp, pune la dispoziție un cadru desprins parcă de pe alt continent. Cei care au vizitat locul sunt de părere că unitatea de cazare redă parcă atmosfera plajelor din Rio de Janeiro. De altfel, proprietarii au și denumit zona de lângă hotel, Copahavana.

Social media

Viitorii miri se pot bucura de o nuntă de vis în restaurantul amenajat chiar pe plaja hotelului din Olimp.

Nunta pe plajă la Hacienda de Mare poate fi organizată până la cele mai mici detalii de specialiști cu experiență în domeniu. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți emoțional pentru marea zi, iar restul responsabilităților să le lăsați în mâinile organizatorilor.

Hotel Vega Mamaia

Spcial media

Considerat unul dintre cele mai luxoase de pe litoralul nostru, hotelul Vega vă pune la dispoziție un spațiu generos pentru organizarea nunții. Cu un cadru modern și un meniu sofisticat, evenimentul dumneavoastră va fi cu siguranță la înălțime. Meniurile în cadrul restaurantului hotelului pornesc de la 290 de lei însă pot fi adaptate in funcție de preferințe.

Mirii care își organizează nunta la Vega primesc în dar din partea reprezentanților locației și o noapte de cazare într-un apartament de lux.

Phoenicia Royal/ Phoenicia Luxury

Două hoteluri de 4 și 5 stele din nordul stațiunii Mamaia care pot deveni locul ideal pentru organizarea nunții spectaculoase. Interconectate printr-un pavilion imens de sticlă și o grădină interioară splendidă, cele două unități de cazare pot fi gazda unui astfel de moment important din viața dumneavoastră.

Cât te costă să organizezi cununia pe plajă în altă țară?

Dacă vrei să ai parte de o nuntă exclusivistă pe plajă în Grecia trebuie să pui la bătaie minim 2000 de euro. Un astfel de pachet include organizarea cununiei religioase, dar și a celei civile pentru 20.000 euro. De altfel, în aceeași  bani intră decorul și masa pentru 50 de invitați.

Trebuie însă să ai în vedere și bugetul pentru transport sau cazarea participanților în cazul în care dorești să oferi și aceste facilități.

Pentru organizarea unei ceremonii de nuntă în Spania, Andalucia, tot pe plajă, bugetul alocat de miri depășește 30.000 de euro pentru 50 de invitați. Decorul este însă unul impresionant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...