O actriță din Las Fierbinți, infectată cu Covid-19: Nu pot dormi, mă dor toate

Liliana Mocanu, actrița din Las Fierbinți a fost infectată cu COVID-19. Prima care s-a infectat a fost fiica ei.

Soția lui Firicel din Las Fierbinți a povestit într-o emisiune de la Pro TV faptul că este răpusă de boală și că aștepta o salvare de foarte mult timp. Actrița a recunoscut că nu se simte deloc bine din cauza bolii și că este nevaccinată.

Actrița Liliana Mocanu a început să se simtă rău de sâmbătă trecută, iar atunci a chemat salvarea. După patru ore în care a așteptat ambulanță, a ajuns la Matei Balș, acolo unde a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Liliana Mocanu nu are o formă foarte ușoară a bolii. Ea a mărturisit că nu se simte deloc bine și își dorește doar ca totul să treacă cât mai repede. Mai mult decât atât, actrița a dezvăluit că de mai bine de o zi așteaptă salvarea, pentru a vedea în ce stare este și fiica ei.

„Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore şi jumătate (…) se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate”, a povestit ea, la Pro TV.

Actrița din serialul de la Pro TV a mărturisit că aștepta salvarea de mai bine de o zi, ca fiica sa să ajungă la spital și să fie testată.

„Sperăm să vină o salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a declarat actrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...