O adolescentă dată dispărută, salvată de un gest pe care l-a învățat de pe TikTok VIDEO

O adolescentă din Carolina de Nord dată dispărută a fost salvată de poliția din Kentucky după ce a făcut un gest de ajutor cunoscut pe TikTok pentru a reprezenta violența în familie, potrivit CNN.

Adolescenta de 16 ani din Asheville, Carolina de Nord, a fost dată dispărută marți de părinții ei, potrivit Biroului șerifului din comitatul Laurel din Kentucky. Joi, un șofer din Kentucky a sunat la 911 pentru a anunța că a văzut o fată aflată în dificultate într-un vehicul pe autostradă.

„Reclamantul se afla în spatele vehiculului și a observat că o pasageră din vehicul făcea gesturi cu mâna care sunt cunoscute pe platforma de socializare ‘Tik Tok’ pentru a reprezenta violența în familie – am nevoie de ajutor – violență domestică”, se arată în comunicatul postat vineri de Biroul șerifului din comitatul Laurel.

Gestul este făcut cu o singură mână, iar persoana în cauză îl poate folosi atunci când se află în dificultate, potrivit Fundației canadiene a femeilor.

Poliția a declarat că adolescenta învățase gestul cu mâna pe TikTok. Persoana care a sunat la 911 a rămas în spatele vehiculului timp de șapte mile, transmițând informații poliției, potrivit WYMT. Astfel, oamenii legii au reușit să oprească mașina și să o salveze pe tânără.

Suspectul a dus-o inițial pe adolescentă din Carolina de Nord în Ohio, unde are rude. Ei au părăsit Ohio după ce rudele au aflat că fata era minoră și a fost dat dispărută, potrivit poliției.

Poliția l-a arestat pe bărbat joi și l-a acuzat de detenție ilegală a unui minor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...