O altă ședință de evaluare a situației generată de pandemie la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, o ședință la care vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și șeful DSU, Raed Arafat. Subiectul discuției este evaluarea și prezentarea măsurilor cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus, anunță Administrația Prezidențială.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunță Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, la ședință vor fi abordate teme precum gestionarea situației provocate de pandemia de coronavirus și efectul restricțiilor, pregătirea campaniei de vaccinare, dar și suplimentarea paturilor de terapie intensivă.

Conform ultimului bilanț transmis de autorități, numărul pacienților internați în secțiile de terapie intensivă a ajuns la 1.204.

Numărul total al paturilor la ATI este de 1.428.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...