O altfel de statistică: Cât la sută dintre prostituatele din Germania sunt românce

Potrivit Oficiului Federal de Statistică din Germania, aproximativ 23.700 de prostituate au fost înregistrate de către autorități la sfârșitul anului 2021.

Cele mai multe dintre acestea sunt românce, notează Ziarul Românesc din Germania.

Numărul prostituatelor înregistrate în Germania a scăzut și în al doilea an de Corona. Potrivit unui comunicat al Oficiului Federal de Statistică de vineri, aproximativ 23.700 de prostituate erau înregistrate la autorități la sfârșitul anului 2021, cu cinci la sută mai puține decât în ​​anul precedent.

Majoritatea prostituatelor înregistrate – 18.100 sau 76 la sută – aveau între 21 și 44 de ani. 4900 (21 la sută) aveau 45 de ani și peste și 700 (3 la sută) între 18 și 20 de ani.

19 la sută aveau cetăţenie germană, 36 la sută aveau un paşaport românesc, 11 la sută aveau un paşaport bulgar şi şase la sută aveau un paşaport maghiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...