O americancă, sechestrată de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Apelul la Politie a fost facut de Ambasada SUA

Polițiștii și procurorii din Ilfov au descins, în cursul zilei de ieri, în vila din Pipera în care locuiesc frații Tristan și Andrew Tate. Tristan este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, iar în fastuoasa locuință ar fi deținut un studio de videochat.

Emma Aida Gabbey, o femeie de origine americană, a fost sechestrată în casa din Pipera care aparține fraților Tristan și Andrew Tate, cetățeni britanici. Tristan Tate este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Tristan Tate este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a devenit celebru pe rețelele de socializare pentru fotografiile și clipurile în care își etalează mașinile foarte scumpe.

Potrivit surselor Antena 3, femeia de cetățenie americană ar fi fost racolată pentru exploatare sexuală. Frații Tate ar fi racolat mai multe femei în vila lor în care au amenajat un studio de videochat. Emma Aida Gabbey i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera.

Ambasada SUA la București a fost cea care a sesizat autoritățile din România despre sechestrare, după ce Emma Aida Gabbey i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera cu ajutorul telefonului mobil, iar acesta din urmă a anunțat autoritățile din România, informează bzi.ro.

„Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechetrată. În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal”, a transmis Poliția printr-un comunicat, preluat de sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...