O angajată de la Consiliului Judeţean Constanța, confirmată cu Covid-19. Preşedintele CJ intră în izolare

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, va intra în autoizolare la domiciliu după ce o angajată din cadrul cabinetului său a fost confirmată cu coronavirus. De asemenea, toți contacții femeii s-au izolat acasă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa îşi va delega atribuţiile vicepreşedintelui Claudiu Iorga Palaz.

“Astăzi, ne-a fost adus la cunoştinţă că una dintre angajatele din cadrul cabinetului preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situaţie şi respectând întru totul dispoziţiile în vigoare referitoare la prevenirea şi transmiterea virusului, începând de astăzi contacţi direcţi ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu”, se arată într-un comunicat al CJ Constanţa.

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa va declanșa o anchetă epidemiologică.

“Vreau să îi asigur pe constănţeni că va fi asigurată continuitatea în instituţia Consiliului Judeţean Constanţa şi că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor şi de soluţiile pentru rezolvarea acestora. În aşteptarea rezultatului testului, voi ţine în permanenţă legătura cu domnul vicepreşedinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

Întreaga instituție va fi dezinfectată. De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Constanţa au fost confirmate 590 de cazuri de Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...