O artistă cunoscută din serialul „La Casa de Papel” vine la București

Actriţa de origine spaniolă, Itziar Ituno, interpreta lui Raquel Murillo (Inspector/Lisbon), unul dintre personajele cu cea mai spectaculoasă evoluţie din serialul-fenomen „La Casa de Papel”, vine pentru prima data în România la Comic Con (Summer Limited Edition) 2021.

Itziar Ituno va fi prezentă la eveniment pe 28-29 August, sâmbătă (dupa-masă) la a doua sesiune şi duminică dimineaţă la prima sesiune, potrivit Mediafax.

Astfel, fanii o pot întâlni pe Itziar chiar înainte de premiera celui de-al cincilea sezon din „Casa de Papel”, care va avea loc pe 3 septembrie.

Itziar se alătură lui Eugene Simon (Lancel Lannister din „Game of Thrones”), Anna Shaffer (Triss Merigold în „The Witcher” şi Romilda Vane în „Harry Potter”), Michael Malarkey (Lorenzo St.John din „The Vampire Diaries”) şi lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul „Gossip Girl”).

De asemenea, celebrul creator de jocuri, John Romero, responsabil pentru titluri ca Wolfenstein 3D, Dangerous Dave, Hexen, Doom, Doom II sau Quake, completează lista invitaţilor din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole